MERSİN / AKDENİZ - İbrahim Rencuzoğulları İlkokulu

Şbt

6 şubat merkezli depremler sonrasında yapılan performans analizi ile yıkımına karar verilen okulumuz Kazanlıdaki Kazanlı İsmail KURTULUŞ İlkokuluna taşınarak 5 şubat 2024 tarihinde eğitim öğretime başlamıştır. İbrahim Rencuzoğulları İlkokulu, yeni binası yapılana kadar burada eğitim öğretime devam edecektir. veli, öğretmen ve tüm diğer eğitim paydaşlarına duyurulur...

Haz

Okumaya geçen mini mini birler için Tarsus hayvanat bahçesine gezi düzenlendi♥️

Nis

23 NİSAN  ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KAPSAMINDA OKULUMUZADA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE VE VELİLERLE COŞKUYLA KUTLANDI.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından Çukurova Kalkınma Ajansı Teknik Desteği ve Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi iş birliğiyle yürütülen Üst Düzey Düşünmeye Dayalı Okuma Başarısının Artırılması Projesi uygulama çalışmalarımız devam ediyor..

Ock

Okulumuz eTwinning okulu etiketi başvurusu için gerekli çalışma ve toplantılara başladı.

Ock

Okulumuz e-güvenlik ekibince hazırlanan okul panosu öğrencilerimiz ve velilerimize sunuldu.

Ock

öĞRENCİLERİ SİBER ZORBALIK VE İNTERNET BAĞIMLILIĞINDAN KORUMAK ADINA ÖĞRENCİLERİN MARUZ KALDIGI DURUMLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ KAPSAMINDA VELİLERİMİZE GÜVENLİ İNTERNET HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ.

Ock

Okulumuz e-güvenlik ekibinin koordinesinde yürütülen seminerler kapsamında öğrencilerimize güvenli internet kullanı, siber zorbalık, teknoloji bağımlılığı hakkında bilgiler veren seminerler düzenlenmekte ve öğretmenler tarafından bu konular hakkında derslerde öğrenciler bilgilendirilmektedir.

Ock

Okulumuz E-güvenlik Ekibinin düzenli olarak yürüttüğü toplantılarımız devam ediyor. Aralık ayında yapılması gerekenler ve önceki çalışmaların değerlendirilmesi okul müdürü Osman Faruk TATAR'ın başkanlıgında yapılan toplantıda konuşuldu.

"Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor..
Bir hilâl uğruna Ya Rabb ne güneşler batıyor..."

OKULUMUZ 15 TEMMUZ ÖZEL SAYILI GAZETEMİZ YAYINLANMIŞTIR.

Ekm

Cumhuriyetin 99. yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Değerli Öğretmenlerimiz ve Velilerimizin katılımı ile Coşku ile kutlandı. Sınıflarımızın gösterilerini sunduğu, Öğrencilerimizin şiirlerini okuduğu cumhuriyetin 100. yılını da görmek ümidi ile.. Cumhuriyet Bayramı Kutlu OLsun!!

Haz

Okulumuzda 2020 yılında kurulan robotik kodlama atölyesi ilk meyvelerini verdi. öğrenci takımımız ilçede yapılan yarışmalara kendi ürettiği robotlarla katıldı. İlçe 5. si olan takımızı tebrik eder, öğrencilerimizi ve emeği çok olan Mesut Gürbüz hocamızı tebrik ederiz.