MERSİN / AKDENİZ - İbrahim Rencuzoğulları İlkokulu

İbrahim Rencuzoğulları İlkokulu

Kazanlı Cumhuriyet Mh. 31210 Sk. No8 Akdeniz/MERSİN
Vizyon
Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Misyon
Başarıda güvenli bir ortamın gereğine ve Ben yerine Biz anlayışının etkin olduğu güvenli bir ortamın gereğine inanılır, Yönetici, öğretmen, veli, sivil toplum örgütleri ve öğrencilerin işbirliği ile okulu, çevrede ve bölgede model yapma inancıyla çalışılır, Öğrencilerin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütün olan "Türkiye Cumhuriyeti´ne" bağlı görev ve sorumluluklarının bilincinde ve bunları davranış haline getirilmiş bireyler olarak yetişmelerine özen gösterilir, Öğrencilerin, Atatürk ilke ve inkılâplarına ve Anayasa da ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı, demokratik ve lâik davranışları benimseyen, beceri düzeyi yüksek bir Türk Vatandaşı olarak yetiştirilmeleri sağlanır.
12:15 17:05
KLİMA
121 Nolu Belediye Otobüsü ve kazanlı dolmuşları
Kazanlı Mahallesi merkezi (merkeze 20 km)